Appareils & accessoires
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Prép. 30min
Total 50min
25 stuk
Ingrédients
-
sesamolie1 eetlepel
-
lente-uien geschild, in stukjes van 2 cm gesneden4
-
gember, vers wortel geschild2 centimeter
-
teentjes knoflook2
-
varkensnek (procureur), ontbeend250 gram
-
kristalsuiker1 theelepel
-
1 eetlepel rijstazijnwijnazijn1 eetlepel
-
tamari saus en een beetje om te serveren1 eetlepel
-
wonton vellen25
-
water500 gram
-
zonnebloemolie2 eetlepel
-
tamari saus
-
wasabipasta, kant en klaar dienen
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
14 g
Calories
1100 kJ /
263 kcal
Lipides
17 g
Glucides
13 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Pas d’évaluation
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Pas d’évaluation
Groente-Omeletten
30min
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Pas d’évaluation
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1h 40min
Italiaanse brunch
1h 30min
Vegan mini cheesecakes
4h 30min
Meel van ontbijtgranen of peulvruchten
Pas d’évaluation
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Pas d’évaluation
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Pas d’évaluation
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Pas d’évaluation
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Pas d’évaluation