Appareils & accessoires
Baklava Cheesecake
Prép. 10min
Total 3h 30min
12 portions
Ingrédients
-
pistachio nut, shelled, unsalted, peeled plus extra to garnish60 g
-
butter, unsalted (from cows' milk) in pieces, plus extra to grease60 g
-
filo pastry (approx. 12 in. x 16 in.)6 sheets
-
cream cheese cut into pieces510 g
-
heavy cream, 35% fat115 g
-
sugar divided255 g
-
egg, large (65-70 g)3
-
water115 g
-
rose water (optionnel)15 g
-
honey45 g
-
cinnamon, ground¼ tsp
-
cardamom, ground2 - 3 pinches
-
rose petal, dried (optionnel) to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
227.9 mg
Protides
6.6 g
Calories
1630.9 kJ /
389.8 kcal
Lipides
26.7 g
Fibre
0.7 g
Graisses saturées
13.9 g
Glucides
33 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
We Can Switch to CHEF MODE in a Flash
28 Recettes
Canada
Canada
Tu pourrais aussi aimer...
Caramel toffees
Pas d’évaluation
Vegan Burgers
Pas d’évaluation
Blueberry Coffee Cake
1h
Spiralized Zucchini Pasta with Broccoli Pesto
30min
Two Pound Apple Pie
Pas d’évaluation
Steamed Egg Cups
20min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Pisco sour
10min
Olive oil cake (Pompes à l'huile)
3h
Seafood Rice
Pas d’évaluation
Aperol spritz sorbet
Pas d’évaluation
Sweet Potato Cheesecake Bars
Pas d’évaluation