Appareils & accessoires
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
Prép. 5min
Total 1h 20min
16 stuk
Ingrédients
Taart
-
pompoen butternut, geschild, in stukjes gesneden300 g
-
appels (alle soorten) in vieren gesneden, zonder klokhuis200 g
-
havervlokken150 g
-
rozijnen100 g
-
kaneel, gemalen1 tl
-
nootmuskaat, gemalen½ tl
-
kruidnagel, gemalen1 snuifje
-
bruine suiker380 g
-
eieren5
-
olie150 g
-
bloem200 g
-
baking soda1 tl
Glazuur
-
suiker240 g
-
margarine50 g
-
roomkaas60 g
-
citroensap10 g
-
pecannoten gehakt, geroosterd50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Protides
6 g
Calories
1781 kJ /
426 kcal
Lipides
18 g
Fibre
2.8 g
Glucides
59 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
De Warme Smaak van de Herfst
5 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Groentepannenkoekjes
20min
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1h
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Pas d’évaluation
Pompoen Chai Latte
20min
Batch-koken: Warme Groentesalade. Spaghetti met Tomaat en Champignons. Kip met Rijst en Pepersaus.
Pas d’évaluation
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Wit Brood
Pas d’évaluation
Kracht Muesli
25min
Dadel- en Haverdrank
20min
Romige Feta Dip
Pas d’évaluation
Aalsterse Vlaai
1h