Appareils & accessoires
Seafood Soup
Prép. 5min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
olive oil50 g
-
onion quartered100 g
-
red pepper cut in pieces (4 cm)150 g
-
ripe tomatoes quartered300 g
-
garlic cloves2
-
white wine60 g
-
liquid fish stock300 g
-
fresh mixed herbs (e.g. parsley, thyme, rosemary)1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
extra large king prawns, raw, peeled, deveined400 g
-
fresh clamsfresh mussels shells scrubbed and de-bearded600 g
-
raw squid rings (optionnel)200 g
-
dried bay leavesfresh bay leaves2
-
green peas, fresh or frozen, defrosted100 g
-
fresh parsley leaves chopped, for garnishing2 sprigs
-
lemons sliced2
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1705.3 mg
Protides
36.5 g
Calories
1696.3 kJ /
405.4 kcal
Lipides
17.9 g
Fibre
4.7 g
Graisses saturées
2.8 g
Glucides
22.2 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Soup Season
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Tu pourrais aussi aimer...
Blueberry Coffee Cake
1h
Tomato and Mushroom Spaghetti
30min
Middle Eastern planked salmon
1h 40min
Peach Melba Foam Trifles
40min
Hornazo
Pas d’évaluation
Sardine Sandwich Spread
5min
Crisp Onsen Eggs
2h
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
Pas d’évaluation
Potato and Pork Rib Racks
1h 30min
Seafood and Pork Stew
1h 10min
Sambal Tumis
1h 10min
Creamy Mushroom Truffle Soup
50min