Appareils et accessoires
Tangerine and Chocolate Log (French)
Prép. 30min
Total 8h 55min
6 portions
Ingrédients
Chocolate Icing
-
water plus extra for soaking85 g
-
caster sugar110 g
-
double cream65 g
-
gelatine leaves2
-
cocoa powder, unsweetened40 g
Tangerine Sorbet
-
tangerine or clementines, peeled, quartered then frozen450 g
-
icing sugar70 g
-
1 Tbsp Grand MarnierCointreau1 Tbsp
Chocolate Ice Cream
-
large eggs separated3
-
caster sugar100 g
-
mascarpone250 g
-
cocoa powder2 tsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
9.3 g
Calories
1891 kJ /
450 kcal
Lipides
26.5 g
Glucides
42.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Christmas Around the World
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Chocolate Hazelnut Torte with Fresh Berries
45min
Cherry Crumble Cake
1h 45min
Gluten-free Christmas Cake
732h 30min
Meringue Ghosts
12h 25min
Apple Cake
1h
Coconut and Chocolate Easter Cake
3h
Frozen Raspberry Ripple Meringue
4h 10min
Steamed Beef with Ground Rice
1h
Raspberry and Pistachio Muffins
55min
Peanut Butter Cheesecake
5h 40min
Praline Cheesecake
4h 10min
Apple Crumble Cake
1h 10min