Appareils et accessoires
Eggplant and Almond Dip
Prép. 5min
Total 20min
31 oz
Ingrédients
-
blanched almonds2 oz
-
garlic cloves3
-
eggplant cubed (approx. 1 in.)7 oz
-
ground cumin1 tsp
-
water3 ½ oz
-
salt to taste1 tsp
-
lemon juice1 oz
-
plain yogurt unsweetened2 ½ oz
-
ground black pepper to taste2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 1 oz
Sodium
76.8 mg
Protides
0.6 g
Calories
61.5 kJ /
14.7 kcal
Lipides
1.1 g
Fibre
0.4 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Great to Share
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1h 20min
Apple and Cranberry Farro Salad
35min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10min
Mushroom Walnut Pâté
5min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Cauliflower Steaks
45min
Southwest Quinoa
40min
Butternut Squash and Apple Soup
30min