Appareils et accessoires
Black Bean Dip
Prép. 5min
Total 5min
20 oz
Ingrédients
-
yellow onions quartered (approx. ½ onion)3 ½ oz
-
cilantro leaves and tender stems (approx. ½ bunch)½ oz
-
garlic clove1
-
jalapeño pepper stems and seeds removed1
-
canned black beans (approx. 2 cans) rinsed and strained30 oz
-
lime juice (approx. ½ lime)2 tbsp
-
olive oil½ oz
-
fine sea salt1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 3 oz
Sodium
527 mg
Protides
8.2 g
Calories
632 kJ /
151.1 kcal
Lipides
3 g
Fibre
10.1 g
Graisses saturées
0.5 g
Glucides
24.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday Cookbook
68 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Hummus
10min
Vegetable Stock Paste
45min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Greek Lentils and Rice
40min
Collard Greens
1h 5min
Texas Coleslaw
15min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Black Beans
30min
White Bean Soup
2h 45min
Smoky Black Bean Soup
35min
Vegetarian Chili
50min
Southwest Quinoa
40min