Appareils et accessoires
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
Prép. 10min
Total 50min
6 portions
Ingrédients
-
small littleneck clams24 oz
-
water divided42 oz
-
salt divided, plus extra to boil pasta2 tsp
-
fresh parsley, leaves only cleaned and dried (approx. 25 sprigs)½ oz
-
fresh baby artichokes quartered, outer spikes removed3
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil1 oz
-
fresh mushrooms sliced10 ½ oz
-
spaghetti10 ½ - 16 oz
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
14 g
Calories
1506 kJ /
360 kcal
Lipides
6 g
Fibre
4 g
Glucides
61 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Italian Pasta
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Spaghetti Carbonara
40 min
Spaghetti with Anchovies and Toasted Bread Crumbs
40 min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20 min
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1 godz. 10 min
Steamed Whole Fish
45 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min
Mantou Buns with Soya Milk
1 godz. 35 min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min
Stir-Fried Vegetables
15 min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 min
Salmon Miso Soup
30 min