Appareils et accessoires
Pappadums with mint and coriander chutney
Prép. 45min
Total 50min
15 portions
Ingrédients
Pappadums
-
water180 g
-
whole black urad dal whole or split, husks removed (see Tips)400 g
-
fine salt1 tsp
-
chilli powder1 tsp
-
vegetable oil plus 300-500 g extra for rolling and frying1 tbsp
Mint and coriander chutney
-
fresh mint leaves only12 sprigs
-
fresh coriander leaves only10 sprigs
-
fresh long green chilli cut into halves and deseeded1
-
sea salt flakes1 tsp
-
lime juice only (approx. 20 g)1
-
natural yoghurt150 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portions
Sodium
310.2 mg
Protides
7.2 g
Calories
479.1 kJ /
114.1 kcal
Lipides
2.2 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
0.5 g
Glucides
14.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Entertaining with Dani Valent
95 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Fresh coconut chutney
10min
Mint and peanut chutney
35min
Chilli paneer
30min
Garam Masala
10min
Gulab jamuns
2h 50min
Parathas
1h 30min
Tikka paste
1h
Cucumber and mint raita
30min
Pilaf with fragrant tarka
1h 20min
Chai masala tea
15min
Chicken 65 and green chutney
1h 5min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min