Appareils et accessoires
Gluten free tortillas
Prép. 40min
Total 40min
8 portions
Ingrédients
-
brown rice flour (see Tips)170 g
-
arrowroot flour60 g
-
gluten free baking powder (see Tips)½ tsp
-
xanthan gum1 tsp
-
salt½ tsp
-
salted butter40 g
-
oil1 tsp
-
water plus extra if needed120 g
-
gluten free cornflour for dusting
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
205.9 mg
Protides
2.1 g
Calories
628.6 kJ /
149.6 kcal
Lipides
5.2 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
2.9 g
Glucides
21.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Good food, gluten free
94 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Almond tortillas
1h 30min
Gluten free plain flour
5min
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Gluten free flour mix
10min
Gluten free rough puff pastry
1h 15min
Gluten free pita bread
1h 15min
Sesame and chia seed loaf
2h 20min
Gluten free sourdough bread
192h 20min
Gluten free Mediterranean bread
1h 35min
Paleo sandwich bread
1h 30min
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Buckwheat and almond slider buns
1h 15min