Appareils et accessoires
Romesco dip
Prép. 5min
Total 10min
12 portions
Ingrédients
-
smoked almonds150 g
-
roasted red capsicum (see Tips)500 g
-
sherry vinegar50 g
-
smoked paprika1 tsp
-
salt to taste (optional)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portions
Sodium
113.8 mg
Protides
3.4 g
Calories
382.4 kJ /
91 kcal
Lipides
7.1 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
0.5 g
Glucides
2.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Beurre blanc
15min
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1h 45min
Béarnaise sauce
20min
Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia
20h 45min
Hommus dip
5min
Hazelnut dukkah with fennel
50min
Poached salmon and beetroot blinis
45min
Zucchini tortillas with falafel
25h 30min
Beef tapenade crostini
1h 40min
Chimichurri
5min
Globe artichokes with lemon garlic butter
1h
Dukkah
25min