Appareils et accessoires
Zucchini and Cheese Soufflés
Prép. 15min
Total 40min
8 portions
Ingrédients
-
oil plus extra to grease½ oz
-
Parmesan cheese cut into pieces (approx. ¾ in.)3 oz
-
white onions quartered (approx. ½ large onion)3 ½ oz
-
garlic clove1
-
zucchini peeled, cut into pieces (approx. 2 in.) (approx. 1½ medium zucchini)10 ½ oz
-
salt½ tsp
-
whole milk2 ½ oz
-
all-purpose flour3 ½ oz
-
large eggs2
-
raclette cheese cut into 8 equal pieces2 ½ oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
10 g
Calories
741 kJ /
177 kcal
Lipides
9 g
Fibre
1 g
Glucides
13 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cheese Please!
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Apple Tart
1h
Burnt Orange
2h 15min
Summer Squash Flatbread
50min
Purple Cauliflower Soup
25min
Root Vegetable Soufflé
1h 25min
Green Bean Casserole
1h 30min
Greek Walnut Cake "Karidopita"
1h 15min
Fish Sticks
2h 30min
Gazpacho
1h 15min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55min
Acorn Squash Gratin
1h 55min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min