Appareils et accessoires
Simple gluten free herb gravy
Prép. 5min
Total 20min
4 portions
Ingrédients
-
unsalted butter40 g
-
white rice flour (see Tips)1 tbsp
-
sorghum flour1 tbsp
-
water500 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
Worcestershire sauce (gluten free - see Tips)1 tsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
fresh herbs finely chopped (see Tips)2 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
288.7 mg
Protides
0.8 g
Calories
419 kJ /
99.8 kcal
Lipides
8.3 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
5.4 g
Glucides
5.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Good food, gluten free
94 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Curried sausages and lentils
1h
Gluten free plain flour
5min
Stewed apples with walnut crumble topping
25min
Custard
10min
Apple sauce
20min
Boiled eggs
20min
Traditional gravy
25min
Gluten free self-raising flour
10min
Gluten free scones
30min
Brandy cream
15min
Sago plum pudding
28h 15min
Gluten free sausage rolls
2h 5min