Appareils et accessoires
Zucchini banana loaf
Prép. 15min
Total 1h 45min
10 portions
Ingrédients
-
extra virgin coconut oil plus extra for greasing120 g
-
zucchini trimmed and cut into pieces180 g
-
pecans60 g
-
hazelnuts skins on80 g
-
fresh rosemary leaves only (approx. 1 tsp) (optional)1 sprig
-
ripe bananas broken into pieces200 g
-
pitted Medjool dates130 g
-
eggs3
-
honey40 g
-
brown sugar (see Tips)60 g
-
almond milk (see Tips)40 g
-
spelt flour290 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
baking powder1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
158.7 mg
Protides
10.2 g
Calories
1855.9 kJ /
441.9 kcal
Lipides
25.6 g
Fibre
5.8 g
Graisses saturées
14 g
Glucides
41.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sweet Nourish
80 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Zucchini pistachio loaf
1h 30min
Chocolate sweet potato slice
1h 15min
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1h 25min
Zucchini slice
45min
Healthy biscuits
35min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1h 45min
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50min
Healthy banana bread
1h 15min
Black bean brownies (Toddlers and beyond)
25h 20min
Apple cinnamon muffins
40min
Pumpkin loaf
1h 45min
Basic berry muffins
40min