Appareils et accessoires
Lentil and spinach soup
Prép. 10min
Total 50min
4 portions
Ingrédients
-
onions cut into quarters50 g
-
carrots peeled and cut into slices (0.5 cm)50 g
-
50 g celery stalks, cut into slicescelery leaves washed and dried50 g
-
dried lentils250 g
-
dried bay leaf1
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tbsp
-
water1000 g
-
olive oil50 g
-
200 g frozen spinach leaves, defrosted and squeezedfresh spinach leaves washed and dried200 g
-
rice (cooking time 16 minutes)160 g
-
salt½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
18.8 g
Calories
1887 kJ /
451 kcal
Lipides
13.7 g
Fibre
10.5 g
Glucides
67.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sensational Soups
10 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Chickpea soup with spinach
40 Min
Creamy carrot and lentil soup
35 Min
Full menu: lentils, pork tenderloin and salad
2 Std. 40 Min
Chickpea stew with vegetables and chorizo
45 Min
Lentil Salad
35 Min
Lentil and chorizo stew
3 Std. 45 Min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 Min
White Bean Soup
2 Std. 45 Min
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45 Min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 Min
Red Lentil Soup
40 Min
Curried Lentils
5 Std. 15 Min