Appareils et accessoires
Fish fingers with tomato sauce
Prép. 20min
Total 50min
4 portions
Ingrédients
-
beer200 g
-
flour120 g
-
garlic powder½ tsp
-
dried parsley½ tsp
-
dried yeast1 tsp
-
fine salt1 tsp
-
cod fillets, skinless and boneless, cut into sticks (2 x 6 cm) (see tip)500 g
-
olive oil30 g
-
tomato passata400 g
-
sugar (optionnel)½ tsp
-
baking soda1 pinch
-
oil for frying300 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
26.16 g
Calories
1321 kJ /
316 kcal
Lipides
10.44 g
Fibre
2.06 g
Glucides
26.43 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Kids zone
10 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Chicken and pepper souvlaki with rice
1h 5min
Mini Pizzas
1h 20min
Peach Iced Tea
2h
Hedgehog Chocolate Buns
2h 30min
Crispy Fish Sandwiches with Honey Lime Slaw
40min
Hot dogs
35min
Chicken noodle soup
1h 35min
Omelette Sticks
30min
Crispy Breaded Fish
35min
Pitta bread
2h
Star Pizza
1h 45min
Meatball subs
55min