Appareils et accessoires
Pear, Rhubarb and Red Fruit Crumble Tart
Prép. 20min
Total 1h 30min
8 portions
Ingrédients
Pastry
-
blanched almonds80 g
-
salted butter cold, diced90 g
-
plain flour200 g
-
caster sugar100 g
-
medium egg1
-
fine sea salt1 pinch
Crumble
-
salted butter diced100 g
-
sugar75 g
-
plain flour130 g
-
ground cinnamon1 tsp
Filling
-
pears peeled, quartered, cored, cut in pieces400 g
-
rhubarb cut in pieces350 g
-
sugar50 g
-
red fruits, mixed, fresh (e.g. strawberries, raspberries, red currants)250 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
8.4 g
Calories
2598.3 kJ /
621 kcal
Lipides
31.4 g
Glucides
76.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
PEARS
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Plum and Almond Traybake
1h 5min
Apple and Blackberry Pudding
1h 15min
Spiced Red Wine Pears
45min
Cherry and Cinnamon Granola Bars
2h 50min
Rhubarb Crumble
55min
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1h 20min
Pear and Blueberry Crumble
45min
Blueberry Bakewell Traybake
1h 30min
Chocolate Beetroot Cake
2h 20min
Plum Lattice Tart
2h 20min
Pear, Chocolate and Hazelnut Cake
1h 20min
Oaty Ginger Crunch
40min