Appareils et accessoires
Fondant
Prép. 20min
Total 25min
1 Total recipe
Ingrédients
Fondant
-
water40 g
-
gelatine powder3 tsp
-
glucose syrup100 g
-
glycerine (see Tips)15 g
-
icing sugar plus extra for dusting (see Tips)620 g
Colouring fondant
-
natural food colouring of choice (see Tips)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 Total recipe
Sodium
185.3 mg
Protides
8.2 g
Calories
12442 kJ /
2962 kcal
Lipides
0.04 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
36.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Hip Hip... Hooray!
85 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Dark chocolate frosting
10min
Icing sugar
10min
Chocolate chip cookies
50min
Buttercream icing
10min
Royal icing (sugar glaze)
5min
Strawberry and rose water macarons
2h 50min
Royal icing
5min
Basic vanilla cake
55min
Buttercream icing
5min
Sherbet bags
4h 20min
Basic chocolate cupcakes
40min
Basic vanilla cupcakes
35min