Appareils et accessoires
Chocolate cupcakes with vanilla coconut icing
Prép. 25min
Total 29h 10min
18 portions
Ingrédients
Vanilla coconut icing
-
blanched almonds175 g
-
water700 g
-
coconut cream200 g
-
pure maple syrup50 g
-
honey20 g
-
agar agar1 ½ tsp
-
cornflour1 ½ tbsp
-
raw cacao butter30 g
-
vanilla bean paste1 ½ tsp
Cupcakes
-
raw sugar150 g
-
plain flour200 g
-
Dutch cocoa powder40 g
-
baking powder2 tsp
-
eggs4
-
grapeseed oil140 g
-
vanilla bean paste2 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
61 mg
Protides
5.4 g
Calories
1174.6 kJ /
279.7 kcal
Lipides
19.2 g
Fibre
1.7 g
Graisses saturées
4.9 g
Glucides
22.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dairy free
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Chocolate chip cookies
50min
Chocolate chip muffins
40min
Buttercream icing
10min
Chocolate cream cookies
1h 30min
Vanilla frosting
1h 35min
Basic vanilla cake
55min
Two-layer chocolate cake
3h 20min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1h
Chocolate cupcakes with chocolate avocado icing
1h
Chocolate cupcakes
1h 20min
Basic vanilla cupcakes
35min
Basic chocolate cupcakes
40min