Appareils et accessoires
Vanilla frosting
Prép. 5min
Total 1h 35min
4 portions
Ingrédients
-
raw cacao butter100 g
-
arrowroot flour1 tbsp
-
pure maple syrup40 g
-
plant-based milk of choice80 g
-
vanilla bean paste3 tsp
-
salt1 - 2 pinches
-
vegan butter80 g
-
orange zest only, no white pith (optional)1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
1.2 g
Calories
1532.7 kJ /
364.9 kcal
Lipides
34.9 g
Fibre
1 g
Glucides
10 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Plant to Plate
120 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Buttercream icing
10min
Chocolate cream cookies
1h 30min
Coconut Milk Yogurt
20h
Gravity cake
2h
Cookies and cream ice cream with brown sugar biscuit bowls
7h 5min
Basic vanilla cake
55min
Two-layer chocolate cake
3h 20min
Quinoa choc-chip biscuits
35min
Chocolate cupcakes with vanilla coconut icing
29h 10min
Tri-coloured snow cones
1h
Chocolate cupcakes
1h 20min
Basic vanilla cupcakes
35min