Appareils et accessoires
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
Prép. 30min
Total 1h
4 porties
Ingrédients
-
Parmezaanse kaas in stukken30 g
-
water1200 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta, huisgemaakt1 tl
-
basmatirijst200 g
-
groene asperges500 - 700 g
-
extra vergine olijfolie40 g
Citroensabayon
-
eierdooiers4
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
citroensap, vers geperst10 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
13 g
Calories
1685 kJ /
403 kcal
Lipides
20 g
Fibre
3.2 g
Glucides
41 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Roerbak met aubergines en kofu
Pas d’évaluation
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Pas d’évaluation
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1h 30min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1h 35min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Geroerbakte groenten
10min
Forelmousse
5min
Basilicumpesto
10min