Appareils et accessoires
Brood van gierstmeel
Prép. 10min
Total 2h 35min
12 sneetjes
Ingrédients
-
gierstkorrels100 g
-
boekweitkorrel100 g
-
water330 g
-
verse gist25 g
-
suiker1 tl
-
glutenvrije bloem250 g
-
zout2 tl
-
extra vergine olijfolie10 g
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
sezamzaadjes1 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
6.5 g
Calories
1247 kJ /
298 kcal
Lipides
6.7 g
Fibre
4.7 g
Glucides
56.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Glutenvrij bakken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pizza Bianca met Artisjok en Truffelolie
Keine Bewertungen
Cookie Monster Cheesecake IJs
8 Std. 25 Min
Geode cake
Keine Bewertungen
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Keine Bewertungen
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
50 Min
Frittata met gestoomde aardappelen
1 Std. 15 Min
Glutenvrije broodjes zonder granen
1 Std. 20 Min
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24 Std. 30 Min
Volkoren hamburgerbroodjes
2 Std. 50 Min
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Keine Bewertungen
Chocolade salami
3 Std. 10 Min
Aardappel flatbread
12 Std.