Appareils et accessoires
Basis kippenbouillon
Prép. 5min
Total 35min
1 portie
Ingrédients
-
ontvelde kippenborst250 g
-
kipfilet met huid en zonder been250 g
-
prei in stukken250 g
-
verse peterselie2 takjes
-
selder in helften2 stengels
-
wortelen in helften2
-
ui in stukken100 g
-
kippenbouillonpasta1 el
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen peper1 tl
-
water1750 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
3402 mg
Protides
65 g
Calories
2268 kJ /
540 kcal
Lipides
5 g
Fibre
11 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
65 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chanoeka
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Spareribs met glazuur van appel en honing
Pas d’évaluation
Bouillabaisse
Pas d’évaluation
Turkse moussaka
1h 10min
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25min
Gebakkrans met geroosterde groenten
1h 40min
Millefeuille met chocolade en karamel
Pas d’évaluation
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Pas d’évaluation
Koken van bulgur
35min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
Popcorn-ijs
Pas d’évaluation
Gestoomde aardappelkroon
50min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min