Appareils et accessoires
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
Prép. 10min
Total 2h 35min
12 porties
Ingrédients
-
boter om in te vetten
-
320 g sinaasappels, klein, ongepeldmandarijn (ong. 4), ongepeld320 g
-
water1000 g
-
macadamia noten60 g
-
amandelen, gepeld220 g
-
kristalsuiker220 g
-
boter zacht250 g
-
eieren3
-
polenta170 g
-
bakpoeder, glutenvrij1 tl
-
bloemsuiker om te bestrooien
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
7.4 g
Calories
1865 kJ /
444 kcal
Lipides
32.3 g
Fibre
2.7 g
Glucides
31.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Glutenvrij bakken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50 min
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5 godz. 15 min
Kikkererwtensoep met spinazie
40 min
Bosbessen cheesecake-ijs
14 godz. 35 min
Yoghurt met kokosmelk
15 godz.
Romige vegan broccoli en kaas soep
1 godz. 15 min
Vegan mayonaise
Brak ocen
Snel vruchtenijs
10 min
Salade van gehakte groenten
10 min
Pitabrood
2 godz.
Plakje marmercake met perzikvulling
Brak ocen
Havertaart
Brak ocen