Appareils et accessoires
Quenelles met waterkerssaus
Prép. 40min
Total 2h 45min
4 porties
Ingrédients
Quenelles
-
witte visfilet, zonder vel in stukken375 g
-
zout1 tl
-
gemalen witte peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat½ tl
-
ongezouten boter in blokjes100 g
Panade
-
ongezouten boter in blokjes30 g
-
melk100 g
-
bloem50 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
eierdooier1
-
eiwitten2
-
water600 g
Saus
-
maïzena (zetmeel)1 el
-
lichte room (ong. 18% vet)100 g
-
sjalotten gehalveerd2
-
boter in blokjes30 g
-
waterkers150 g
-
kippenbouillonpasta1 el
-
water200 g
-
volle yoghurt100 g
-
citroen enkel het sap½
-
gemalen zwarte peper naar smaak
-
waterkers als garnering
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 portie
Protides
27 g
Calories
2502 kJ /
598 kcal
Lipides
46 g
Fibre
2 g
Glucides
20 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ontvangen & genieten
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Mayonaise zonder ei
10min
Vegan mayonaise
Pas d’évaluation
Pekingeend
45min
Kaastaartijs
Pas d’évaluation
Appels met cidersabayon
Pas d’évaluation
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1h 15min
Eendenlever
33h
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Pas d’évaluation
Soubisesaus
Pas d’évaluation
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Pas d’évaluation
Balletjes in Spaanse saus
55min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2h 15min