Appareils et accessoires
Tomato Basil Pasta
Prép. 10min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
-
garlic cloves (approx. 7-9 cloves), to taste1 - 2 oz
-
extra virgin olive oil divided3 oz
-
ripe tomatoes i.e. dry-farmed tomatoes (see Tip)35 oz
-
anchovies, preserved in olive oil2
-
chili powder1 heaping tsp
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
water43 oz
-
16 oz ramen noodlespasta16 oz
-
grated Parmesan cheese, to tastegrated pecorino cheese to taste
-
fresh basil leaves torn into small pieces15
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
12 g
Calories
1619 kJ /
387 kcal
Lipides
17 g
Fibre
4 g
Glucides
50 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday Cookbook
68 Recettes
États-Unis
États-Unis
Pescatarian Fish Friday
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Chicken Noodle Soup
50 Min
Spaghetti Carbonara
40 Min
Tarragon Chicken Pasta
45 Min
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45 Min
White Fish Salad
35 Min
Eggplant and Tomato Pasta
45 Min
Pasta Primavera
50 Min
Pasta "alla Norma"
50 Min
Turkey Burgers with Caramelized Onions and Red Peppers
30 Min
French Fries (Paul)
1 Std. 15 Min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1 Std.
Penne Bolognese
40 Min