Appareils et accessoires
Linzenbrood
Prép. 25min
Total 1h 55min
15 sneetjes
Ingrédients
-
volkorenrijst170 g
-
lijnzaad30 g
-
water1500 g
-
rode splitlinzen300 g
-
margarine veganistisch, om in te vetten
-
wortelen in stukken300 g
-
rode paprika in stukken150 g
-
uien gehalveerd100 g
-
olijfolie30 g
-
fijn zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
currypoeder1 tl
-
mosterd50 g
-
ketchup40 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 sneetje
Protides
7 g
Calories
644 kJ /
154 kcal
Lipides
4 g
Fibre
4.4 g
Glucides
22 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Go vegan!
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Groentepannenkoekjes
20 Min
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Keine Bewertungen
Shakshuka
50 Min
Oriëntaalse brunch
Keine Bewertungen
Rode kool cups met kip
25 Min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Keine Bewertungen
Zijden tofu cheesecake
Keine Bewertungen
Kurkuma schillen
Keine Bewertungen
Veggie regenboog pizza
Keine Bewertungen
Vegetarische bonenburger
1 Std. 20 Min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1 Std.
Zoetzure tempé
50 Min