Appareils et accessoires
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
Prép. 15min
Total 45min
12 stuks
Ingrédients
-
zonnebloemolie om in te vetten
-
middelharde kaas (bv. cheddar, gruyère etc.), in stukken (1,5 cm)60 g
-
wortelen in stukken (2.5 cm)100 g
-
hazelnoten, met schil70 g
-
zonnebloemolie100 g
-
melk180 g
-
eieren2
-
bloem250 g
-
bakpoeder2 theelepels
-
fijn zout1 ½ theelepel
-
gemalen cayennepeper (optionnel)½ theelepel
-
bevroren doperwten ontdooid250 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Protides
7 g
Calories
1039 kJ /
248 kcal
Lipides
15.5 g
Glucides
20.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pauzehapjes
9 Recettes
Benelux
Benelux
Wij vieren onze eigenheid
25 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Hartige Ratatouille Taart
1h 30min
Brownies van zoete aardappel
1h
Gestoomde spinaziecake
35min
Veggie regenboog pizza
Pas d’évaluation
Ingemaakte citroenen
Pas d’évaluation
Linzenbrood
1h 55min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1h
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20min
Energiesmoothie
10min
Stoofgerecht met tofu
30min
Garnituur van courgette
30min