Appareils et accessoires
Groenteflan
Prép. 10min
Total 1h 35min
6 porties
Ingrédients
-
parmezaankaas , in stukken (3 cm)50 g
-
teentje knoflook½
-
ui , in helften50 g
-
extra vergine olijfolie80 g
-
tomatenpulp (passata)450 g
-
water50 g
-
zout2 ½ tl
-
basilicum, vers , gewassen en gedroogd3 bladeren
-
rode paprika , in stukken (1 tot 1,5 cm)80 g
-
gele paprika , in stukken (1 tot 1,5 cm)80 g
-
aubergines , in stukken (1 tot 1,5 cm)150 g
-
courgettes , in schijfjes (3 tot 5 mm)300 g
-
meel30 g
-
melk300 g
-
versgemalen zwarte peper1 snuifje
-
nootmuskaat1 snuifje
-
eieren4
-
wit casinobrood , zonder korst6 sneetjes
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Calories
1427 kJ /
341 kcal
Protides
13.6 g
Glucides
21.9 g
Lipides
22.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gevarieerd koken elke dag
52 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Mediterrane groentepasta
Pas d’évaluation
Geroosterde aubergines
Pas d’évaluation
Soba noodle mee goreng
40min
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Mini champignon pasteitjes
1h 45min
Asperge-watermeloen salade
40min
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1h 40min
Kwarktaart in potjes
4h
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9h 15min
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2h
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25min