Appareils et accessoires
Za'atar flat bread (mankouche)
Prép. 20min
Total 1h 35min
8 pieces
Ingrédients
Dough
-
water270 g
-
dried yeast2 tsp
-
sugar1 tsp
-
olive oil50 g
-
bread flour plus extra for dusting500 g
-
salt1 tsp
Topping and baking
-
za'atar or za'atar mix substitute50 - 80 g
-
olive oil130 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
8.7 g
Calories
1996 kJ /
477 kcal
Lipides
26 g
Glucides
52 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Taste of Arabia
92 Recettes
Suisse
Suisse
The Basic Cookbook
151 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Spinach Fatayers
2h
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1h 40min
Semolina pancakes (Beghrir)
1h
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4h
Spiced rice pudding (meghli)
50min
Garlic dip (toum)
15min
Za'atar bread rolls
2h
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2h 30min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35min
Chicken moghrabieh
1h 25min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30min
Moroccan Zaalouk
1h 5min