Appareils et accessoires
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
Prép. 15min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
-
leeks sliced (1 cm)150 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
pancetta diced100 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)600 g
-
water600 g
-
salt1 tsp
-
cod fillets, skinless boneless, cut in pieces (3-4 cm)600 g
-
ground black pepper1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
32.4 g
Calories
1636 kJ /
391 kcal
Lipides
18.4 g
Fibre
3.2 g
Glucides
25.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The Basic Cookbook 2018
174 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30min
Double Pea and Chorizo Soup
45min
Monkfish and prawn soup
1h
Cod with Citrus Butter
50min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1h 15min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min
Creamed Cod
45min
Beef in Stout
1h 40min
Onion Soup
1h
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min
Spinach and Parmesan Soup
45min