Appareils et accessoires
Chicken moghrabieh
Prép. 10min
Total 25h 15min
6 portions
Ingrédients
-
dried chickpeas250 g
-
water for soaking
-
olive oil or ghee, melted2 tbsp
-
caraway seeds2 tsp
-
ground cinnamon2 tsp
-
chicken thigh fillet cut into pieces (5 cm)750 g
-
water1000 g
-
ground black pepper1 tsp
-
unsalted butter70 g
-
salt2 tsp
-
pickling onions (small)300 g
-
Lebanese pearl couscous (see Tips)250 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
864.4 mg
Protides
40.3 g
Calories
2540.3 kJ /
604.8 kcal
Lipides
23 g
Fibre
6.7 g
Graisses saturées
9.1 g
Glucides
55.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Authentic Lebanese
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Lamb sfiha
1h 20min
Lentil purée (Moujadarra)
1h 20min
Mouhallabieh (milk pudding)
4h 30min
Fish tagine with tahini
1h 15min
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15min
Cucumber soup with prawn skewers
Pas d’évaluation
Ala hodi (Potato curry)
40min
Strawberry champagne cake
3h 10min
Revithia (chickpea soup)
24h 40min
Panforte ice cream bombe
48h 25min
Tarator (tahini dip)
5min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30min