Appareils et accessoires
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
Prép. 15min
Total 1h
8 slices
Ingrédients
Pastry
-
plain flour200 g
-
unsalted butter cold, diced75 g
-
water45 g
-
fine sea salt2 pinches
Filling
-
olive oil15 g
-
onions quartered150 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained80 g
-
fresh spinach leaves150 g
-
milk170 g
-
large eggs3
-
ground nutmeg1 pinch
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
goat's cheese sliced (1 cm)150 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 slice
Protides
11.8 g
Calories
1330 kJ /
318 kcal
Lipides
17.5 g
Glucides
25.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
SUMMER BUFFET
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1h
Carrot Crêpes with Tomato Sauce
1h
Baked Spinach and Cheese Strata
9h 45min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1h 35min
Lentil Moussaka
3h 30min
Pea and Courgette Tarts
1h
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1h 15min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Smoked Salmon and Leek Quiche
1h 20min