Appareils et accessoires
Cinnamon Ice Cream with Port & Orange Sauce
Prép. 10min
Total 11h 10min
8 portions
Ingrédients
Ice Cream
-
milk200 g
-
double cream300 g
-
caster sugar100 g
-
honey100 g
-
egg yolks from medium eggs6
-
orange finely grated zest only1
-
cinnamon stick broken in pieces1
-
vanilla pod seeds only1
-
ice cubes
Sauce
-
orange thin peelings of skin only1
-
brown sugar40 g
-
orange juice, freshly squeezed (approx. 3-4 oranges)260 g
-
port wine200 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
0.5 g
Calories
186.8 kJ /
44.6 kcal
Lipides
2.1 g
Glucides
5.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
ENTERTAINING MADE EASY
8 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
ENTERTAINING MADE EASY
8 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9h
Rhubarb Fool
1h 10min
Rhubarb and Orange Blossom Jam
45min
Sous-vide Pears with Cinnamon Sauce
2h 5min
Peach Melba
35min
Caesar Salad Dressing
5min
Mixed Fruit Compôte with Goat's Cheese and Granola on Toast
50min
Spiced Pear Jam and Chorizo
1h 35min
Strawberry Bavarois
6h
Meringue Topped Mince Pies
55min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min
Lemon Meringue Pie
2h 30min