Appareils et accessoires
Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet
Prép. 20min
Total 20min
8 portions
Ingrédients
Strawberry Sorbet
-
caster sugar150 g
-
frozen strawberries500 g
-
lemon juice freshly squeezed10 g
-
ripe banana cut in pieces75 g
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple peeled, cut vertically in 4-6 wedges1
(approx. 200 g each), core removed -
fresh mint leaves for garnishing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
2.7 mg
Protides
0.9 g
Calories
667.9 kJ /
159.6 kcal
Lipides
0.2 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
41.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Cutter Welcome Booklet
21 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Îles Flottantes in White Chocolate Cream and Roses
1h 20min
Candied Strawberries
35min
Condensed Milk Dalgona Coffee
10min
Banana, Chocolate Chip And Cashew Nut Ice Cream
5min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25min
Vegan Aioli
5min
Beetroot Carpaccio
20min
Celeriac Remoulade
Pas d’évaluation
Lemon slush
10min
Frozen Fruit Sorbet
5min
Bloody Mary
10min