Appareils et accessoires
Salmon Soufflé
Prép. 35min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
Soufflé
-
fresh dill plus extra to taste6 sprigs
-
fresh chilli (optionnel) deseeded, cut in pieces1
-
hot smoked salmon deboned, skinless, cut in pieces150 g
-
single cream100 g
-
egg yolks from medium eggs4
-
fine sea salt plus extra to taste2 pinches
-
ground black pepper plus extra to taste1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
-
egg whites from medium eggs4
-
cream of tartar1 pinch
Sauce
-
leeks white part only, sliced60 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
white wine150 g
-
fish stock cube (for 0.5 l)½
-
water150 g
-
olive oil1 Tbsp
-
fresh salmon fillets skinless600 g
-
unsalted butter diced100 g
-
lemon juice only½
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portions
Protides
11.5 g
Calories
882.8 kJ /
211 kcal
Lipides
17 g
Fibre
0.2 g
Glucides
1.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
ENTERTAINING MADE EASY
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1h 20min
Salmon Dill Muffins
45min
Pancakes with Cream and Pistachios (Qatayef with Achta)
50min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55min
Steamed Thai-style fish cakes
45min
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
1h
Polenta Mandarin and Almond Cake
2h 35min
Piped Raspberry Mousse
1h
Cod with Garlic Caramel Sauce
50min
Raspberry and Lime Mousse
5min
Calamares a la Americana
50min
Chocolate Soufflé with Orange
45min