Appareils et accessoires
Brussels Sprouts with Cranberries and Pecans
Prép. 15min
Total 35min
6 portions
Ingrédients
-
water500 g
-
Brussels sprouts trimmed, halved450 g
-
butternut squash peeled and diced (approx. 1 cm)140 g
-
unsalted butter diced60 g
-
pecan nuts80 g
-
light brown sugar30 g
-
balsamic vinegar30 g
-
dried cranberries50 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)15 g
-
dried chilli flakes or to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fine sea salt1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
4.5 g
Calories
1056 kJ /
254 kcal
Lipides
18.6 g
Glucides
14.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Christmas Day
12 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
St. Patrick's Day
14 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20min
Mint Courgettes
30min
Beetroot Salad
10min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25min
Pink Salad
10min
Squash and Broccoli Salad
35min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2h
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
10min
Coulibiac
2h 15min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35min
Steamed Brussels Sprouts with Orange Herb Butter
25min