Appareils et accessoires
Chipotle Salsa
Prép. 5min
Total 10min
13 oz
Ingrédients
-
fresh Roma tomatoes quartered (approx. 2 tomatoes)7 oz
-
white onions2 ½ oz
-
garlic clove1
-
roasted peanuts, unsalted1 oz
-
chipotle chilies, in adobo sauce, canned2 ½ oz
Niveau
facile
Infos nut. par 13 oz
Protides
10 g
Calories
1008 kJ /
241 kcal
Lipides
15 g
Fibre
6 g
Glucides
22 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TEX-MEX COOKBOOK
51 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Pan de Muerto
4h
Chicken Mole
50min
Texas Coleslaw
15min
Pico De Gallo
15min
Tomatillo Avocado Guacamole
10min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Spinach and Artichoke Dip
20min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1h 10min
Pozole Rojo
2h 5min
Black Bean Dip
5min
Tomatillo Salsa
20min
Pollo Pibil
1h 30min