Appareils et accessoires
Grilled Pineapple Salsa
Prép. 15min
Total 20min
6 portions
Ingrédients
-
fresh pineapple cored and sliced in rounds14 oz
-
red onion quartered2 ½ oz
-
red bell pepper de-seeded and de-stemmed1
-
jalapeño pepper de-seeded and de-stemmed, halved1
-
fresh cilantro leaves1 oz
-
lime juice (approx. 2 limes)1 oz
-
olive oil1 oz
-
salt1 ½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
1 g
Calories
368 kJ /
88 kcal
Lipides
5 g
Fibre
2 g
Glucides
11 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TEX-MEX COOKBOOK
51 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Red Mole Chicken Enchiladas
1h
Chinese Chicken Salad Dressing
10min
Colcannon with Sausages and Guinness Gravy
1h 5min
Chicken Mole
50min
Fish Tacos
45min
Mexican Lasagna
1h 20min
Green Shakshuka
40min
Ancho-Cranberry Turkey Enchiladas
1h 10min
Texas Chili
1h 10min
Beef Barbacoa
2h
Cantina Salsa
5min