Appareils et accessoires
Harissa
Prép. 10min
Total 20min
1 jar
Ingrédients
-
dried red chillies deseeded (see tip)40 g
-
water hot, for soaking
-
cumin seeds2 Tbsp
-
coriander seeds2 Tbsp
-
fine sea salt2 Tbsp
-
garlic cloves6
-
olive oil depending on consistency4 - 5 Tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Protides
12 g
Calories
2902 kJ /
693 kcal
Lipides
59 g
Fibre
18 g
Glucides
31 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
moroccan adventure
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Pilau Rice
30min
Turmeric and Onion Bread
2h 45min
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1h 40min
Stuffed Moroccan Breads
2h 45min
Ras el Hanout
15min
Chickpea Sundal
6h 45min
Falafel in Square Flatbread (R’gaif Bread) with Tahini Sauce
1h 25min
Garam Masala
10min
Kashmiri Rice
30min
Lebanese Spiced Flatbread
3h 20min
Naan Bread with Onion and Cumin
2h
Sumac and Tahini Houmous
10min