Appareils et accessoires
Smoked Salmon and Watercress Pesto Crostini
Prép. 5min
Total 15min
40 pieces
Ingrédients
Lemon Ricotta
-
lemon thin peel only, no pith1
-
whole black peppercorns½ tsp
-
ricotta cheese8 oz
-
honey1 oz
-
lemon juice1 tsp
Watercress Pesto
-
Parmesan cheese cut into pieces3 oz
-
watercress trimmed2 oz
-
chopped walnuts1 oz
-
garlic cloves3
-
lemon juice1 tsp
-
mint leaves15
-
salt½ tsp
-
olive oil5 oz
Crostini
-
baguette sliced (¼ in. thick), toasted1
-
smoked salmon cut into pieces4 oz
-
red grapes sliced4 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
3 g
Calories
335 kJ /
80 kcal
Lipides
6 g
Fibre
0 g
Glucides
5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spring Forward
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Steeped in Love
12 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Fig and Maple Bourbon Fizz
168h 20min
Bourbon Ginger Fizz
5min
Apple and Cranberry Farro Salad
35min
Lemon Caper Asparagus
25min
Nectarine and Cherry Panzanella Salad
25min
White Bean Salad
5min
Shrimp & Crab Linguine
25min
Tuna Tapenade
5min
Coleslaw
10min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40min
Sweet Potato Casserole with Labne and Dukkah (Bill Yosses)
24h 55min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min