Appareils et accessoires
Parfait with passionfruit cream
Prép. 10min
Total 3h 10min
4 portions
Ingrédients
Soaking
-
cashews (see Tips)100 g
-
salt½ tsp
-
filtered water for soaking
Passionfruit cream
-
fresh passionfruit pulp (approx. 3 passionfruit), strained and pips removed30 g
-
filtered water50 - 80 g
-
pure maple syrup (optional)1 tbsp
Crumble
-
walnuts40 g
-
shredded coconut40 g
-
raw almonds40 g
-
rolled oats40 g
-
raisins30 g
-
vanilla paste (see Tips)1 tsp
-
salt1 pinch
Assembly
-
seasonal fruit cut into bite-size pieces200 g
-
lime juice40 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
10.7 g
Calories
1922.5 kJ /
457.8 kcal
Lipides
32 g
Fibre
8.2 g
Glucides
29 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Plant to Plate
120 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24sa 55 dk
Preserved lemon and desert vegetable medfouna
5sa 50 dk
Raw apple pie
3sa 25 dk
Fig and walnut bread
3sa 20 dk
Thai tofu and sweet potato cakes
30 dk
Millet cashew stir-fry
30 dk
Raw pumpkin and zucchini curry
25 dk
Rendang curry
30 dk
Rice milk
24sa 15 dk
Coffee and cocoa toasted cereal
50 dk
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40 dk
Raw strawberry cheesecake
7sa 45 dk