Appareils et accessoires
Asparagus with Romesco Sauce
Prép. 10min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
blanched almonds30 g
-
blanched hazelnuts25 g
-
garlic clove unpeeled1
-
water500 g
-
green asparagus woody ends removed350 - 400 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
sweet paprika1 ½ tsp
-
roasted red peppers, preserved drained, reserving 20 g oil, cut in pieces100 g
-
tomatoes quartered80 g
-
fresh red chilli (optionnel) halved, deseeded½
-
red wine vinegar1 Tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
6 g
Calories
917 kJ /
222 kcal
Lipides
19 g
Glucides
5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Celebrate Spring
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Steamed Green Beans and Helda Beans
20min
Steamed Broccoli and Courgettes
15min
Sautéed Courgettes (200 g)
20min
Sous-vide Octopus Salad
8h
Houmous
13h 30min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min
Whisked Egg Whites
5min
Whipped Cream
10min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1h
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Guacamole
5min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30min