Appareils et accessoires
Braised Rice Wine Fish
Prép. 5min
Total 20min
3 portions
Ingrédients
-
cooking oil25 g
-
fresh ginger cut in slices15 g
-
black peppercorns5
-
spring onions cut in 4 cm length3 sprigs
-
fish (1 whole fish), descaled and gutted (see tips)600 g
-
light soy sauce15 g
-
dark soy sauce10 g
-
glutinous rice wine (huangjiu)50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
245 mg
Protides
38 g
Calories
1912 kJ /
457 kcal
Lipides
28 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
8 g
Glucides
5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Nourishing Confinement Food
15 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Calamansi Juice
5min
Spicy Prawn Salad with Spiralized Carrots and Cucumbers
Pas d’évaluation
Stir Fried Whole Fish
20min
Salted Fish Pork Belly
30min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Summer seafood soup
45min
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35min
Pinakbet
15min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Cantonese Steamed Fish
40min