Appareils et accessoires
Kimchi non-fried rice
Prép. 15min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred and cut into halves1
-
sesame oil2 tsp
-
tamari gluten free (see Tips)1 tbsp
-
brown rice300 g
-
filtered water1000 g
-
salt1 tsp
-
carrots cut into matchsticks2
-
frozen green peas200 g
-
kimchi (see Tips)170 g
-
red capsicum deseeded and cut into thin slices1
-
nori sheet cut into strips for garnishing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
12.4 g
Calories
1743.5 kJ /
415.1 kcal
Lipides
4.9 g
Fibre
11.4 g
Glucides
75.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Plant to Plate
120 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Millet cashew stir-fry
30min
Rendang curry
30min
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Asparagus and mushroom stir-fry
10min
Coriander pesto pizza
1h 30min
Soy milk jellies with coffee syrup
3h 55min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Mediterranean capsicums
2h
Soba noodle and tofu salad
35min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50min
Soba noodle mee goreng
40min