Appareils et accessoires
Persian Frittata (Kuku Sabzi)
Prép. 10min
Total 50min
6 portions
Ingrédients
-
halved walnuts80 g
-
garlic cloves2
-
1 pinch saffron threadsedible rose petals plus extra for garnishing2 tsp
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
fresh coriander leaf plus extra for garnishing10 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
spring onions trimmed, cut in 3 pieces50 g
-
medium eggs8
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
12.2 g
Calories
1048 kJ /
253 kcal
Lipides
21.8 g
Glucides
1.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Middle Eastern
8 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Palak Paneer
45min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40min
Garlic and White Bean Stew
50min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30min
Portuguese Leeks
45min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Baingan Raita (Aubergine Raita)
15min
Paneer
4h 30min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30min
Pudla with Spinach and Paneer
1h
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min