Appareils et accessoires
Fresh Prawn Spring Rolls
Prép. 20min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
-
carrots peeled, cut in sticks (5 cm x 5 mm)40 g
-
fine sea salt1 tsp
-
water1300 g
-
fresh green beans ends removed, cut in long pieces8
-
rice vermicelli (approx. 40 g), briefly rinsed with water to soften, cut in small sections (5 cm)1 bunch
-
large raw prawns, peeled deveined8
-
spring roll rice paper8 pieces
-
iceberg lettuce cut in shreds8 leaves
-
fresh coriander (optionnel) leaves only, plus 1 sprig roughly chopped leaves for garnishing (optional)3 sprigs
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded½
-
caster sugar2 Tbsp
-
lime juice2 Tbsp
-
fish sauce2 Tbsp
-
rice vinegar1 Tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
13 g
Calories
743 kJ /
177 kcal
Lipides
0.7 g
Fibre
2 g
Glucides
30 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
new style asian
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Miso and Honey-roasted Aubergine
1 Std.
Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce
25 Min
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs (TM6 & TM5)
45 Min
Wakame Salad with Mushroom and Sesame
45 Min
Fish Tacos
45 Min
Vietnamese Beef Pho
1 Std. 45 Min
Teriyaki Salmon Burgers
45 Min
Miso Soup with Vegetables
30 Min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1 Std. 25 Min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 Min
Spicy Seafood Soup (Tom Yum)
30 Min
Hot and Sour Prawn Soup
15 Min