Appareils et accessoires
Pêche Melba
Prép. 10min
Total 35min
6 porties
Ingrédients
Perziken
-
water1200 g
-
suiker500 g
-
citroen enkel het sap½
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
perziken met vel, in 8 partjes (zie tip)4
Frambozen coulis
-
frambozen250 g
-
suiker50 g
-
water1 el
-
vanille-ijs6 scheppen
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
0.8 g
Calories
436.5 kJ /
104.3 kcal
Lipides
2 g
Fibre
0 g
Glucides
21.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Hemelse desserts
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Zwarte woud kerstbuche
1h 30min
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Pas d’évaluation
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Pas d’évaluation
Broodkruimels
5min
Rogge flatbreads
Pas d’évaluation
Indiase mosterd
Pas d’évaluation
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2h
Kipfricassee
Pas d’évaluation
Lentetaart met yoghurt
5h 15min
Ananas Dessert met Meringue
25min
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1h
Dille en feta flatbread
1h 20min