Appareils et accessoires
Pastasalade met kip
Prép. 25min
Total 1h 15min
6 porties
Ingrédients
-
gepelde amandelen40 g
-
lente-uien in stukken50 g
-
olijfolie50 g
-
kippenborst, ontveld en ontbeend in blokjes (2 cm)300 g
-
water1200 g
-
kippenbouillonblokjes (elk voor 0,5 l)2
-
droge pasta type farafalle200 g
-
wortelen in stukken (4 mm)300 g
-
200 g verse doperwtenbevroren doperwten200 g
-
azijn30 g
-
geraspte citroenschil5 g
-
roomkaas100 g
-
zout¼ - ½ tl
-
gemalen peper¼ - ½ tl
-
sla in plakjes60 g
-
verse jonge spinazie60 g
-
lente-uien in dunne plakjes, als afwerking20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
291.5 mg
Protides
21 g
Calories
1721.5 kJ /
411.5 kcal
Lipides
19.6 g
Fibre
5.6 g
Graisses saturées
5.1 g
Glucides
38.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Picknick
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Russische salade
Keine Bewertungen
Gevulde kalkoentaart
1 Std. 30 Min
Rijstsalade
1 Std.
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1 Std.
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 Std. 45 Min
Ijs van chocolademousse
3 Std.
Huzarensalade
25 Min
Alpengratin
50 Min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1 Std. 30 Min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 Std.
Warme chocolademelk
10 Min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 Min