Appareils et accessoires
Persimmon Pudding
Prép. 5min
Total 2h 10min
5 portions
Ingrédients
-
persimmons (approx 4 persimmons), peeled, deseeded, cut in quarters600 g
-
cashew nuts soaked for 30 minutes400 g
-
water160 g
-
2 tbsp agave syrupmaple syrup2 tbsp
-
fresh blueberries to garnish5 - 6
-
fresh peppermint leaves only, to garnishsome
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
2 g
Calories
598 kJ /
143 kcal
Lipides
5 g
Fibre
5 g
Glucides
26 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan Desserts
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Matcha Nice Cream
35min
Chana magaj
2h 30min
Oat Milk
1h 10min
Coconut Cucumber Cooler
2h 10min
Vegan "Crab" Cakes
1h 10min
Purple Potato Mochi
55min
Leek quiche
1h 20min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1h 30min
Scrambled Tofu
20min
Herb Cashew Spread
8h 10min
Biscuits aux fruits confits (Candied Fruit Cookies)
1h 20min
Mango rice
35min